Парові котлети з рисом
(покроковий рецепт з фото)
У самих котлетах немає практично нічого незвичайного, хіба що цибуля обсмажується окремо і вже потім додається у фарш. У котлетки додамо рис, а приготуємо їх на пару. Дуже корисно і смачно.
Лук годі й обсмажувати окремо, а пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 30 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Фарсі сіль, добре перемішайте.

Додайте рис.

Цибуля чистий, наріжте кубиками і обсмажте з додаванням олії.

Додайте цибулю в фарш і добре вимісити.

Сформуйте котлети. Готуйте в пароварці або в мультиварці на режимі "пароварка" .

Котлети готові. Смачного!