Палички з лаваша з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Швидка в приготуванні, досить оригінальна і дуже апетитна закуска прекрасно підійде як для щоденного, так і для святкового столу. Я розповім вам, як зробити палички з лаваша з сиром.
Перед вами рецепт приготування паличок з лаваша з сиром, які можна доповнити також овочами, м'ясними делікатесами або пікантним часником, наприклад. Така закуска прекрасно підійде як до пива, так і до чаю, наприклад.
- Лаваш - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Зелень - 1 пучок
- Часник - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Бекон або ковбаса - За смаком (по бажанню)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)

1. Лаваш необхідно нарізати невеликими трикутниками. Для цього використовуйте ножиці.

2. Тепер можете приступити до начинки. Сир натріть на середній або дрібній тертці і відправте в невелику мисочку.

3. У рецепті приготування паличок з лаваша з сиром використовуються також подрібнена свіжа зелень і часник, попередньо перетерті в ступці. Також ви можете взяти будь-які спеції, які вам до душі.

4. У мисочку з сиром додайте часникову зелень і подрібнену ковбасу. Відокремте білок від жовтка, останній додайте в начинку. Можна посолити і поперчити трохи, як слід перемішайте все.

5. На край "трикутника" викладіть начинку, акуратно згорніть лаваш трубочкою. Відкладеним білком змастіть вільний край, використовуючи його в якості клею.

6. Ось такі вийшли палички з лаваша з сиром в домашніх умовах. Тепер можна розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити їх до рум'яної скоринки.

7. Обов'язково викладайте їх відразу на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла. Подавати до столу їх можна відразу після приготування. Однак холодними вони теж залишаються дуже смачними.