Овочі в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Овочі в горщику - корисно і просто, а також мінімум кулінарних навичок, часу і зусиль. Всі овочі відправляються в горщик сирими і запікаються у власному соку. В результаті - приголомшливе блюдо!
Дуже люблю готувати овочі в горщику саме за цим рецептом, оскільки це швидко і легко! Духовка зробить все за вас, тому в даному випадку не потрібні особливі кулінарні навички. Усе, що потрібно, це овочі та горщики. Я використовувала картопля, кабачок, цибуля, баклажан, солодкий перець і зелень. Спеції додавайте будь-які на ваш смак.
Дивіться, як приготувати овочі в горщику.
- Кабачок - 1 штук
- Баклажан - 1 штук
- Картопля - 2 штуки
- Перець солодкий - 2 штук
- Помідори - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Спеції та сіль - За смаком
1. Це приголомшливе блюдо, яке швидко готується і є неймовірно корисним. Взагалі, овочі відправляються в горщик сирими, але при бажанні їх можна трохи припустити на рослинному маслі.
2. Нарізаємо всі овочі кубиками, видаляючи зайві частини (плодоніжки, кісточки, кутикули і т.Д.).
3. Складаємо все овочі в горщик, а зверху викладаємо рівномірно припущений ріпчасту цибулю.
4. Картопля для такої страви потрібно брати той, який добре розварюється. Подрібнюємо його також кубиками і відправляємо до інших овочів.
5. В самому кінці посипаємо зеленню і додаємо трохи води, щоб овочі не підгоріли. Відправляємо горщики в духовку на 30 хвилин.
6. Запікати овочі в горщику потрібно при температурі 180 градусів, поки не википить зайва рідина і поки не буде готовий картопля.
7. Подавати овочі можна в горщику, а можна викласти в окрему глибоку миску. Якщо ви хочете, щоб вони охололи швидше, тоді перекладіть їх з горщика в тарілку, а якщо хочете дати їм настоятися і довше зберегти температуру, залишайте в горщиках.