Овочевий курячий суп
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, швидкий і дуже смачний супчик, який не забере багато часу, але сподобається всім без винятку. Приступимо!
Цей суп чудово підійде і дітям, і дорослим. Для нього потрібна домашня локшина або локшина Лагман типу. Але і з павутинкою він прекрасно виходить. Свіжий перець можна замінити морозивом, а грудку замінити на будь-яку курячу частину. Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Локшина - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Кукурудза - 50 грам (заморожена )
- Цибуля ріпчаста - 1 грам
- Морква - 1 штука (середня)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Вода - 1.5 L

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Закип'ятіть воду, посоліть і відваріть в ній порізану грудку протягом 10 хвилин.

Перець очистіть від насіння і поріжте соломкою. Підсмажте терту моркву і різаний лук на рослинному маслі протягом 5 хвилин.

Додайте в курці перець, кукурудзу, зажарку і готуйте протягом 10 хвилин.

Покладіть локшину і варіть ще 10 хвилин або до готовності локшини.

Розкладіть суп по тарілках і подавайте до столу.

Смачного!