Омлет з тунцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Завалялася в холодильнику банку тунця і десяток яєць, і сама собою народилася ідея ось такого незвичайного омлетік. Мені дуже сподобалося, сподіваюся, і вам припаде до смаку.
Оригінальна закуска готується так. Збийте яйця і розділіть суміш на три частини. Обсмажте на сковороді зелену квасолю до м'якості, залийте яйцями і смажте до готовності. На іншій сковороді, або на цій же, коли звільниться, розімніть тунця без рідини, прогрійте і залийте яйцями і також смажте до готовності. У третій захід обсмажте подрібнені помідори і часник. У яйця додайте порізаний кріп і залийте на сковороду. Коли третій омлетний млинець буде готовий, складіть їх один на одного, змащуючи майонезом і подайте на стіл. Смачного!
- Зелена квасоля - 100 грам
- Банку тунця - 1 штука
- Яйця - 9 штук
- Пучок кропу - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Майонез - За смаком (для змазування)

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Обсмажте зелену квасолю на сковороді до м'якості, додайте три збитих яйця, сіль і Arte до готовності.

З тунця злийте рідину, розімніть виделкою і розігрійте на сковороді. Потім збийте три яйця, розрівняйте тунець виделкою і залийте яйцями. Смажте до готовності.

І третій омлетний млинець буде з помідорами. Дрібно наріжте помідори. Подрібніть часник і обсмажте їх на сковороді протягом 4 хвилин, потім додайте збиті яйця змішані з порізаним кропом. Смажте до готовності. Потім викладіть омлетного млинці один на одного, змащуючи кожен майонезом і подайте на стіл.