Рецепт «невидимий» яблучний пиріг фото

«невидимий» яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Всім любителям простий домашньої випічки хочу запропонувати приготувати "невидимий" яблучний пиріг. Ніжний, тане в роті, він безсумнівно припаде до смаку дорослим і діткам. Запам'ятовуйте рецепт!

Цей пиріг отримав свою назву не випадково. Тесту дуже мало і воно настільки легке, що буквально не відчувається. Цей насичений яблучний пиріг з неймовірною скоринкою обов'язково підкорить вас. При бажанні в рецепт для аромату можна додати ваніль або корицю.

  • Борошно - 70 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 70 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука (заливка)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (заливка)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (заливка)
  • Яблуко - 3-5 штук
Яйця з цукром збийте.
Всипте просіяне соду і борошно.
Яблука очистіть і наріжте тонкими пластинками. Викладіть в тісто.
Вилийте заливку і відправте форму назад в духовку.
За бажанням пиріг перед подачею можна присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти