«невидимий» яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям простий домашньої випічки хочу запропонувати приготувати "невидимий" яблучний пиріг. Ніжний, тане в роті, він безсумнівно припаде до смаку дорослим і діткам. Запам'ятовуйте рецепт!
Цей пиріг отримав свою назву не випадково. Тесту дуже мало і воно настільки легке, що буквально не відчувається. Цей насичений яблучний пиріг з неймовірною скоринкою обов'язково підкорить вас. При бажанні в рецепт для аромату можна додати ваніль або корицю.
- Борошно - 70 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 70 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука (заливка)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (заливка)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (заливка)
- Яблуко - 3-5 штук

Яйця з цукром збийте.

Всипте просіяне соду і борошно.

Яблука очистіть і наріжте тонкими пластинками. Викладіть в тісто.

Вилийте заливку і відправте форму назад в духовку.

За бажанням пиріг перед подачею можна присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!