Морквяний тарт
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний тарт - блюдо для справжніх гурманів і любителів овочів в будь-якому вигляді. Не лякайтеся назви: рецепт морквяного тарта досить простий і не вимагає ніяких екстраординарних інгредієнтів.
Морква - солодкий овоч. І "проявити" її солодкість можна в духовці. Рецепт морквяного тарта простий, ви переконаєтеся в цьому самі. Запікання вимагає 40 хвилин, але в іншому приготування швидке, не треба нічого обсмажувати заздалегідь або варити. В цілому, побачити, як, все дуже просто - чи хтось дізнавшись, як зробити морквяний тарт, буде сперечатися з тим, що блюдо - з розряду нехитрих. Однак за смаком це - тарт ресторанного рівня. Удачі в приготуванні!
- Морква - 10 штук (краще візьміть молоду, хоча б кілька морквин.)
- Яйця - 3 штуки
- Селера - 1 штука (нам знадобляться його листя.)
- Картопляний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Nezhirnaya крем - 3 Ст. Ложки(12%)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 120 грам
- Вершкове масло - 50 грам

Підготуйте морква. Молоду моркву будемо запікати зверху пирога. Розріжте її на дві половини вздовж і відкладіть. Якщо у вас немає молодої моркви, тоді зрілу розріжте на кілька тонких пластин. Так вона краще запечеться.

Замісити тісто для основи тарта. Змішайте борошно, вершкове масло, сіль і одне яйце. Отримане тісто розкачати в більшу корж висотою в пів сантиметра. Викладіть у форму для випікання пирогів і Тарту.

Тісто має добре покривати форму. Виконайте виделкою в підставі кілька дірочок.

Порубати решту морква невеликими шматочками. Засипте її картопляним крохмалем, додайте два яйця,

Селера і сметану.

Подрібніть і змішайте все блендером.

У розігріту на 180 градусів духовку спочатку поставте запікати основу для тарта. З 10 хвилин. Потім дістаньте її, досить буде двох хвилин для того, щоб вона трохи охолола. І викладіть в основу морквяні начинку. Рівномірно розподіліть її. Покладіть зверху пластини з моркви. Запікайте при тій же температурі 30-40 хвилин.

Морквяний тарт готовий! Насолоджуйтесь його приємним смаком:)