Морквяні палички
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт моркви в спеціях, яку необхідно запекти в духовці. Дуже просто і неймовірно смачно! Виходить шикарна закуска з найдоступніших інгредієнтів.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати морквяні палички. Зі спецій з морквою так само добре поєднується сушений розмарин.
- Морква - 2-3 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Копчені паприки - 1/2 чайних ложки
- Італійські трави - 3/4 чайних ложки
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки

Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 200 градусів.

Моркву очистіть і наріжте уздовж на палички середньої товщини.

Перекладіть моркву у велику миску, додайте рослинне масло.

Посипте зверху спеціями і сіллю. Перемішайте так, щоб повністю покрити ними морква.

Викладіть палички на папір для запікання в один шар, на невеликій відстані один від одного.

Запікайте морква 30-35 хвилин до золотистого кольору.

Смачного!