Морквяні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати морквяні млинчики. Вони виходять пишними, пряними і ароматними. Відмінно підійдуть для сніданку або полудня. Подавайте їх з кленовим сиропом і волоськими горіхами.
Докладніше, як приготувати морквяні млинці, я розповім нижче. Морква можна подрібнити блендером. Чим дрібніше будуть шматочки, тим краще. Кленовий сироп можна замінити цукром. Це фантастично смачно!
- Борошно - 120 грам
- Обкладинка - 3/4 чайних ложки
- Мелений імбир - 1/4 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Молоко - 180 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Морква - 120 грам

Підготуйте всі інгредієнти.

Моркву натріть на дрібній тертці.

Змішайте борошно, спеції, розпушувач і соду.

Додайте рослинне масло і молоко. Збийте міксером, щоб не залишилося грудочок.

Потім додайте сироп, сік лимона, терту моркву і продовжуйте збивати до однорідної консистенції.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладіть приблизно 3 ст.Л. Тесту в центр, розрівняйте і випікайте 3-4 хвилини з кожного боку. Аналогічно поступите з іншим тестом.

Морквяні млинці готові, смачного!