Морквяні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам блюдо, який відмінно підійде для ланч-боксу. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати морквяні котлети. Якщо є заздалегідь відварена морква, готується все дуже швидко.
Рекомендую кожному спробувати приготувати такі чудові котлети! Корисні, ситні і дуже красиві на вигляд, вони стануть вашим порятунком під час перерви або обідньої перерви. Такі котлети відмінно підійдуть для того, щоб взяти їх в ланч бокс. Більш того, рекомендую в один відсік ланч-боксу покласти сметану, так як зі сметаною морквяні котлети просто неймовірно смачні!
- Варена морква - 300-400 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка

1. Для початку відваріть моркву до готовності. Потім натріть її за допомогою терки або подрібнити блендером.

2. Додайте в натерту моркву збите виделкою яйце, борошно, манку, сіль і сметану. Добре перемішайте і дайте масі постояти 20 хвилин, щоб манка і борошно набрякли.

3. Після цього сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні й обсмажте з обох сторін на розпеченому олії до золотистої скоринки.

4. Можете покласти в ланч-бокс до котлет нарізані овочі і фрукти. Смачного!