Морквяні кексики 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачні морквяні кексики - це прекрасне блюдо на кожен день! Ними зручно швидко перекусити, можна брати з собою на роботу. Маленькі, ситні і дуже ароматні! До речі, діти без розуму від них!
Приготуємо морквяні кексики в домашніх умовах. Морква подрібнюється в блендері, потім додаються інші інгредієнти і замішується тісто. Готове тісто поміщаємо в силіконові формочки, зверху викладаємо курагу і горіхи. Випікаємо кексики в духовці 20 хвилин. Хай щастить! 
- Морква - 4 штуки
 - Яйця - 4 штуки
 - Масло рослинне - 1 Склянка
 - Борошно - 2 склянки
 - Цукор - 2 склянки
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Сода - 0, 5 чайних ложки
 - Кориця мелена - 2 чайних ложки
 - Грецькі горіхи - 6 штук
 - Чорнослив - 12 штук
 

Морква очищаємо, нарізаємо кружечками і подрібнюємо в блендері.

Додайте яйця і цукор, перемішайте.

Влийте рослинне масло, додайте борошно, корицю, розпушувач і гашене соду. Перемішайте до однорідності.

З 2/3 наповнюємо силіконові формочки тестом, зверху викладаємо курагу і волоські горіхи. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!