Молочна помадка
(покроковий рецепт з фото)
Молочна помадка - дуже красивий і смачний десерт, який абсолютно не складно приготувати самому в домашніх умовах.
Молочна помадка - десерт, який подається до столу охолодженим і весь час зберігається в холодильнику. Молочну помадку з даного рецептом ви можете зробити будь-якої форми, яка вам більше подобається, а не тільки квадратної. Тому сміливо включайте фантазію і насолоджуйтеся процесом приготування.
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукрова пудра - 60 грам
- Сухе молоко - 220 грам
- Рідкі вершки - 2 чайних ложки
- Кедрові горішки - 50 грам
- Кешью - 20 грам

Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

У зручній посуді змішаємо вершкове масло кімнатної температури, сухе молоко і цукрову пудру. Додамо 2 ложки вершків, кедрові горішки і замісити тісто руками до однорідної маси. Кількість сухого молока і вершків може змінитися. Важливо щоб маса придбати однорідну м'яку консистенцію. Потім масу відправляємо в холодильник на 10 хвилин.

З маси ліпимо кубики і прикрашаємо їх горішками і викладаємо на тарілку. Потім відправляємо помадки в морозилку на 20-30 хвилин.

Витягуємо їх з морозилки і подаємо до столу. Смачного!