М'ясо з цибулею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт м'яса з цибулею на сковороді нітрохи не заважає йому бути одним з найулюбленіших страв багатьох, а вже особливо чоловіків. Так що не потрібно вишукувань, підкорити чоловіка можна швидко і просто!
Ось такий простий, але в той же час універсальний рецепт приготування м'яса з цибулею на сковороді. Незважаючи на всю простоту, таке м'ясо виходить просто чудово смачним, його можна подавати як окремо, так і до будь-якого гарніру. Так що якщо ви не фахівець з м'ясних закусок, то рекомендую дізнатися, як зробити м'ясо з цибулею на сковороді, і слідувати моїм подальших рекомендацій!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 1/3 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Оцет - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Свинину нарізаємо середніми шматочками, помиємо і просушимо.

2. Цибулю нарізаємо півкільцями. Можна не дрібнити - так цибуля не буде пригорати.

3. Складаємо цибулю і м'ясо в миску, зробимо маринад з оцту, солі, перцю, лимонного соку і всіляких приправ, якщо захочете. Якщо є час - можна залишити м'ясо маринуватися в холодильнику як можна довше.

4. Розігріваємо олію, і обсмажуємо м'ясо з цибулею спочатку на сильному вогні, щоб зарум'янилися, а потім вогонь зменшуємо і тушкуємо ще 15 хвилин.

5. Готово! Приємного вам апетиту!