М'ясний соус
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам на замітку досить простий і неймовірно смачний м'ясний соус, здатний перетворити звичайний гарнір в справжнє свято. Соковитий фарш, овочі та заправка - це і є головний секрет страви.
Приготувати такий м'ясний соус досить просто і з цим рецептом легко впорається навіть новачок на кухні.
- М'ясо - 250 грам
- Грудинка копчена - 200 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Помідори консервовані - 250 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Як зробити м'ясний соус? Для початку необхідно очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.

2. Морква вимити, очистити і натерти на середній терці.

3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Відправити туди спочатку цибулю і обсмажити до прозорості. Очистити часник і подрібнити. Коли цибуля злегка підсмажився, відправити на сковороду моркву і часник.

4. Копченную свиную грудинку (попередньо видаливши шкіру) нарізати дрібними кубиками.

5. М'ясо вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.

6. Викласти фарш на сковороду. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції. Смажити, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

7. Коли фарш буде практично готовий, викласти на сковороду грудинку і злегка підсмажити.

8. Далі відправити туди консервовані помідори разом з соком, довести до кипіння і зняти з вогню. При бажанні такий м'ясний соус в домашніх умовах можна відправити в блендер, щоб домогтися більш однорідної консистенції. Подавати його можна з будь-яким гарніром.