Локшина з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Локшина з яловичиною - це завжди смачно. Рецепт, який я взяла в одного, працюючого в кафе, ще й корисний, в нього входять овочі і локшина гречана! З цим рецептом вам гарантований смачну вечерю!
Локшину з яловичиною готуйте одночасно на двох сковорідках. На одній весь час смажиться м'ясо, а на інший готується морква, потім брокколі з перцем. Всі інгредієнти зустрічаються на головній сковороді: соус, локшина, овочі. Соус чилі найкраще використовувати солодкий. Робіть соус по своєму смаку, але пам'ятайте, що від нього буде залежати основний смак страви. М'ясо обов'язково маринують, щоб воно було м'яким. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 500 грам
- Локшина - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Перець - 0, 5 штуки
- Брокколі - 1 штука
- Соєвий соус - 80 мілілітрів(50 мл - маринад)
- Соус чилі - За смаком
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Базилік, майоран - За смаком
М'ясо порізати на тонкі смужки, залити соусом і посипати базиліком і майораном. Залишити на 30 хвилин.
Підготувати овочі: помити і порізати.
М'ясо обсмажити.
Обсмажте моркву.
Відваріть локшину і змішайте з м'ясом і морквою.
На сковороді обсмажте 5 хвилин перець і з брокколі.
Змішайте 30 мл соєвого соусу і соус чилі з томатною пастою.
Додаємо до м'яса з локшиною брокколі, соус і добре перемішуємо. Тушкуємо разом 5 хвилин.
Смачного!