Рецепт Локшина з яловичиною та овочами фото

Локшина з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Яловичина, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже просте в приготуванні блюдо - локшина з яловичиною та овочами. Розібратися з рецептом зможе навіть початківець кулінар, проте на виході у вас вийде дуже смачне першу страву.

Сьогодні я розповім, як готувати типово зиязик страва - локшину з яловичиною та овочами. Виходить ситне гаряча страва, яке за консистенцією нагадує густий наваристий суп. Мені подобається, що готується цей суп за принципом "закинув в каструлю - забув на годину - готовий & Quot. Виходить, Проте, дуже класно. Сподіваюся, рецепт локшини з яловичиною та овочами вам сподобається!

  • Яловичина - 250 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Буряк - 2 штуки
  • Селера (стебло) - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Петрушка (пучок) - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 Чайна ложка
локшина з яловичиною та овочами - фото крок 1
Всі овочі, крім помідорів, нарізаємо на невеликі кубики. Кладемо в каструлю.
локшина з яловичиною та овочами - фото крок 2
Nalivaem 2 літра води.
локшина з яловичиною та овочами - фото крок 3
Додаємо шматочки яловичини, ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.
локшина з яловичиною та овочами - фото крок 4
Помідори очищаємо від шкірки і подрібнюємо виделкою. Коли вода закипить, додаємо помідори і спеції. Накриваємо кришкою і варимо 1 годину на середньому вогні.
локшина з яловичиною та овочами - фото крок 5
Для 5 хвилин до кінця варіння додаємо в каструлю локшину. Знімаємо кришку і варимо до готовності локшини. Як тільки локшина готова - можна знімати з вогню і подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти