Локшина з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте в приготуванні блюдо - локшина з яловичиною та овочами. Розібратися з рецептом зможе навіть початківець кулінар, проте на виході у вас вийде дуже смачне першу страву.
Сьогодні я розповім, як готувати типово зиязик страва - локшину з яловичиною та овочами. Виходить ситне гаряча страва, яке за консистенцією нагадує густий наваристий суп. Мені подобається, що готується цей суп за принципом "закинув в каструлю - забув на годину - готовий & Quot. Виходить, Проте, дуже класно. Сподіваюся, рецепт локшини з яловичиною та овочами вам сподобається!
- Яловичина - 250 грам
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Селера (стебло) - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Петрушка (пучок) - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка
Всі овочі, крім помідорів, нарізаємо на невеликі кубики. Кладемо в каструлю.
Nalivaem 2 літра води.
Додаємо шматочки яловичини, ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.
Помідори очищаємо від шкірки і подрібнюємо виделкою. Коли вода закипить, додаємо помідори і спеції. Накриваємо кришкою і варимо 1 годину на середньому вогні.
Для 5 хвилин до кінця варіння додаємо в каструлю локшину. Знімаємо кришку і варимо до готовності локшини. Як тільки локшина готова - можна знімати з вогню і подавати в гарячому вигляді.