Листкові кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Листкові кабачки - прекрасний варіант як закуски, так і основного блюда. Подавати листкові кабачки можна навіть на святковий стіл. Спробуйте, блюдо виходить дуже смачне!
Отже, готуємо листкові кабачки. Попередньо кабачки підсмажити, після будемо їх перешаровуються майонезом, сиром і помідором - виходить настільки смачно, що від готового блюда відірватися буде складно. Листкові кабачки можна подавати як закуску або салат, або навіть основу страви. Поєднуються такі кабачки з рибою, м'ясом, каси, картоплею.
- Кабачки - 200 грам
- Майонез - 70 грам
- Часник - 2 зубчики
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Борошно пшеничне - 60 грам
- Сіль - 1 грам
- Перець - 1 грам

Підготуйте інгредієнти.

Кабачок сполосніть і наріжте кружальцями середньої товщини.

Переложите кабачки в пакет, додайте трохи борошна і все перемішайте.

Сковороду прогрійте, змастіть маслом. Смажте кабачки по обидва боки по 40-50 секунд.

Підготуйте тарілку для закуски. Майонез змішайте з часником. Викладіть першим шаром кабачки, змастіть майонезом і посипте тертим сиром.

Помідори наріжте кружальцями і покладіть поверх сиру.

Повторіть черговість шарів 4 рази.

Готову закуску подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!