Листкове тісто на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
"наполеон ", всілякі слоечки… Все це так смачно, але ось з листковим тістом зазвичай доводиться довго возиться. Саме для цього ділюся новим простим рецептом листкового тіста на швидку руку - хай щастить!
Навіщо витрачається на заморожені напівфабрикати? знаю прекрасно, що зараз продають готове заморожене тісто будь-якого виду і для будь-яких цілей, але ж наскільки ж приємно повозитися з ним самої! Так що розповідаю, як приготувати листкове тісто на швидку руку, а ви хоча б разочок спробуйте зробити блюдо "від і до" самостійно, це захоплює!
- Борошно - 2 склянки
- Вода холодна - 0.5 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Чайна ложка

1. Підготуємо інгредієнти.

2. Proselo пристрасть. Змішаємо з сіллю і цукром.

3. Трохи розм'якшене масло рубаємо шматочками і додамо до борошна.

4. Рубаємо таке тісто ножем, щоб масло змішалося з борошном рівномірно. Коли тісто буде виглядати так, як на фото, - вливаємо холодну воду.

5. І швидко замішуємо гладке тісто. Найкраще його перед безпосередньо випічкою потримати 3-4 години в холодильнику.