Лебідь з яблука
(покроковий рецепт з фото)
Лебідь, вирізаний з великого яблука, безсумнівно прикрасить стіл і порадує око. Ви можете легко і швидко зробити лебедя з яблука, це не важке завдання навіть для новачка.
Ні для кого не секрет, що страви, які подаються на святковий стіл, повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Цікаво оформлена їжа покаже гостям, що ви готували для них із задоволенням. В даний час особливо популярним є мистецтво карвінгу, яке може освоїти будь-який бажаючий. Наприклад, ви можете легко і швидко зробити лебедя з яблука, прикрасивши їм будь-яку страву, яке стане цікавіше і оригінальніше. Як приготувати лебедя з яблука я вам розповім покроково.
- Яблуко - 1 штука
- Гвоздика - 2 штуки

Підготуйте яблуко, помийте.

Яблуко розрізати на дві половинки, одна трохи більше другий.

Поставте велику частину на зріз. Візуально розділіть тіло майбутнього лебедя на три частини: два крила і спинка.

Частини, які будуть крилами, виріжте часточками.

З часточки "крила" виріжте трохи меншу часточку, відступивши близько 5 мм.

Таким чином відрізати часточки, а потім складіть їх разом з невеликим зсувом, отримаєте крило лебедя.
Подібним чином сформуйте друге крило.

З другої половинки яблука виріжте голову лебедя.

За допомогою гвоздики зробіть очі.

На "спинці" зробіть виріз, щоб можна було вставити голову.

Вставте головку, розгорніть всі крила лебедя.

Лебідь з яблука готовий!