Рецепт Курячий суп з картоплею фото

Курячий суп з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Пропоную вам рецепт приготування курячого супу з картоплею, який особисто для мене став кулінарної класикою, - смачний, ситний, швидкий і дуже простий у приготуванні. Домашній смак і аромат!

Пропоную вам ознайомитися з класичним рецептом курячого супу з картоплею, а ви вже зможете доповнювати його саме тими інгредієнтами, які вам до душі, і тим самим створювати свій особистий особливий рецепт приготування курячого супу з картоплею! почнемо?

1. Ставимо на середній вогонь воду (приблизно 2-2.5 L), і відварюємо в ній курку практично до готовності.

2. Знімаємо пінки, додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком.

3. Цибулину і моркву моєму, чистимо і дрібно нарізаємо, або ж подрібнити в блендері. Обсмажуємо на сковорідці.

4. Картоплю також моєму і чистимо, і додаємо до бульйону разом з засмажкою.

5. Варимо до готовності картоплі, пробуємо на смак, і, якщо необхідно, досолюємо або додаємо приправи.

Готово! Мені також подобається в самому кінці готування додавати трохи рисової крупи, так як я люблю супи погустіше, але і в якості ріденького бульйону курячий суп з картоплею в домашніх умовах завжди виходить ароматним і апетитним! Посипайте зеленню і насолоджуйтеся!


  • Картопля - 5 штук
  • Курка - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Пропоную вам ознайомитися з класичним рецептом курячого супу з картоплею, а ви вже зможете доповнювати його саме тими інгредієнтами, які вам до душі, і тим самим створювати свій особистий особливий рецепт приготування курячого супу з картоплею! почнемо?

1. Ставимо на середній вогонь воду (приблизно 2-2.5 L), і відварюємо в ній курку практично до готовності.

2. Знімаємо пінки, додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком.

3. Цибулину і моркву моєму, чистимо і дрібно нарізаємо, або ж подрібнити в блендері. Обсмажуємо на сковорідці.

4. Картоплю також моєму і чистимо, і додаємо до бульйону разом з засмажкою.

5. Варимо до готовності картоплі, пробуємо на смак, і, якщо необхідно, досолюємо або додаємо приправи.

Готово! Мені також подобається в самому кінці готування додавати трохи рисової крупи, так як я люблю супи погустіше, але і в якості ріденького бульйону курячий суп з картоплею в домашніх умовах завжди виходить ароматним і апетитним! Посипайте зеленню і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти