Курячий суп з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування курячого супу з картоплею, який особисто для мене став кулінарної класикою, - смачний, ситний, швидкий і дуже простий у приготуванні. Домашній смак і аромат!
Пропоную вам ознайомитися з класичним рецептом курячого супу з картоплею, а ви вже зможете доповнювати його саме тими інгредієнтами, які вам до душі, і тим самим створювати свій особистий особливий рецепт приготування курячого супу з картоплею! почнемо?
1. Ставимо на середній вогонь воду (приблизно 2-2.5 L), і відварюємо в ній курку практично до готовності.
2. Знімаємо пінки, додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком.
3. Цибулину і моркву моєму, чистимо і дрібно нарізаємо, або ж подрібнити в блендері. Обсмажуємо на сковорідці.
4. Картоплю також моєму і чистимо, і додаємо до бульйону разом з засмажкою.
5. Варимо до готовності картоплі, пробуємо на смак, і, якщо необхідно, досолюємо або додаємо приправи.
Готово! Мені також подобається в самому кінці готування додавати трохи рисової крупи, так як я люблю супи погустіше, але і в якості ріденького бульйону курячий суп з картоплею в домашніх умовах завжди виходить ароматним і апетитним! Посипайте зеленню і насолоджуйтеся!
- Картопля - 5 штук
- Курка - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
1. Ставимо на середній вогонь воду (приблизно 2-2.5 L), і відварюємо в ній курку практично до готовності.
2. Знімаємо пінки, додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком.
3. Цибулину і моркву моєму, чистимо і дрібно нарізаємо, або ж подрібнити в блендері. Обсмажуємо на сковорідці.
4. Картоплю також моєму і чистимо, і додаємо до бульйону разом з засмажкою.
5. Варимо до готовності картоплі, пробуємо на смак, і, якщо необхідно, досолюємо або додаємо приправи.
Готово! Мені також подобається в самому кінці готування додавати трохи рисової крупи, так як я люблю супи погустіше, але і в якості ріденького бульйону курячий суп з картоплею в домашніх умовах завжди виходить ароматним і апетитним! Посипайте зеленню і насолоджуйтеся!