Курячий суп з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, більш оригінального рецепта приготування курячого супу з баклажанами я ще не зустрічала! Я була настільки приємно здивована, що відразу ж ділюся і з вами рецептом! незвично, але смачно дуже!
Такий цікавий і простий рецепт курячого супу з баклажанами я особисто вважаю ідеальним і універсальним, якщо вам раптом поєднання холодного і гарячого не сподобається, завжди можна подавати бульйон окремо, а баклажани окремо. Вийде і перше, і другу страву відразу! хитро, чи не так? Але я чомусь впевнена, що такий рецепт приготування курячого супу з баклажанами вам сподобається, незважаючи на всю незвичність смаку!
- Курка - 600 грам
- Баклажан - 2 штуки
- Селера - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Оцет яблучний - 0.5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - 0.5 чайних ложки

1. Зваримо курячий бульйон з додаванням селери, зелені і спецій. Солимо, перчим, знімаємо піну і доводимо до готовності.

2. Баклажани миємо, ріжемо шматочками і натираємо сіллю. Я їх трохи проварила в пароварці, але це не обов'язково.

3. Зробимо маринад. Змішаємо соєвий соус, оцет, перець чилі і часник, пропущений через прес. Заллємо цією сумішшю баклажани і залишимо в холодильнику на 10-20 хвилин.

4. А тепер розкладаємо баклажани по тарілках і заливаємо гарячим курячим бульйоном. Готово!