Курячий суп класичний 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У літню спеку хочеться чогось легкого і не обтяжує шлунок. І самий звичайний курячий суп підійде просто ідеально - він і смачний, і поживний, і підійде для всієї родини.
Перевірений часом курячий суп. Готуйте так: поставте варитися порізане шматочками м'ясо. Коли бульйон закипить, додайте порізану картоплю. Через 20 хвилин - макарони, а ще через 15 хвилин - обсмажені цибулю з морквою і сіль. Дайте супу потомитися на невеликому вогні ще хвилин 5 і зніміть з вогню. На стіл подавайте з відвареним і порізаним яйцем. Смачного! 
- Куряча грудка - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Картопля - 3 штуки
 - Спагеті - За смаком
 - Сіль, спеції - За смаком
 

Поріжте куряче м'ясо шматочками і поставте варитися.

Тим часом поріжте картоплю, і як тільки бульйон закипить, відправте його в каструлю. Варіть 20 хвилин.

Потім додайте макарони і варіть ще 10-15 хвилин.

Подрібніть цибулю, потріть моркву і обсмажте їх на сковороді, тоді надсилайте їх в суп. Додати сіль, і протомитися суп на невеликому вогні ще хвилин 5. На стіл подавайте з відвареним і порізаним яйцем в кожній порції.