Курячі «постоли»
(покроковий рецепт з фото)
Страви з курки - найпопулярніші, загальнодоступні і улюблені страви, але часом, складно придумати щось нове і цікаве. Підкажу вам, як приготувати смачні курячі «Ноги».
Рекомендую використовувати куряче філе, адже з ним простіше працювати, але його можна замінити окостом, стегнами і іншими м'ясистими частинами. Такі курячі постоли ви можете подавати теплими або холодними. Їх подають з хлібом або з гарніром з картоплі, каші або овочів.
- Філе - 0, 5 кілограма
- Яйця - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Крохмаль - 2, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
1
Вимийте філе, потім обсушити його серветками і наріжте невеликими смужками або кубиком.
2
Очистіть цибулю і нарубати його дрібним кубиком. Складіть м'ясо і цибулю в миску, додайте яйця, майонез, крохмаль, сіль і перець, гарненько все перемішайте.
3
Надішліть миску з куркою на пару годин в холодильник.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, ложкою візьміть невелику кількість приготовленої суміші і викладіть на розігріту поверхню.
5
Обсмажуйте постоли з двох боків до золотистої скоринки, потім подавайте до столу. Смачного!