Курячі оладки
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з курки частіше готують, порізавши на маленькі шматочки м'ясо вручну, але можна зробити і оладки з курячого фаршу. Щоб приготувати оладки курячі, використовують різні частини м'яса птиці.
Рецепт включає також яйця, борошно і майонез, який надає курячим оладок більш ніжний смак. Якщо у вас немає борошна, ви можете покласти крохмаль або, наприклад, замінити частину борошна крохмалем. Такі оладки будуть ще і хрусткими. Дивіться рецепт, як приготувати курячі оладки і в домашніх умовах.
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Куряче філе - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець мелений - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка

Вимийте куряче філе. Видалити все зайве, гострим ножем наріжте м'ясо на маленькі шматочки.

Подрібніть в блендері цибулю. Його, звичайно, можна і нарізати, але саме такий цибуля не буде потрапляти в готових оладки і встигне приготуватися під час смаження.

До підготовленого фаршу додайте сіль і перець.

Вбийте яйце, додайте просіяні борошно і крохмаль. Замісити тісто. Воно вийде густим. Розведіть його молоком або водою до стану густої сметани.

З цього тесту обсмажуємо оладки, викладаючи їх на сковороду порційно. Розподіляйте тісто так, щоб оладки були товстими, інакше вони не встигнуть прожаритися.