Рецепт Курячі котлети з баклажанами фото

Курячі котлети з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Курячі котлети з баклажанами виходять дуже соковитими і ніжними! Їх склад звичайний, класичний, єдине, доданий тушкований баклажан. Саме він надає страві нові смакові відтінки.

Курячі котлети з баклажанами приготувати дуже просто і відносно швидко. Це корисне і смачне блюдо подавайте на обід або вечерю з будь-яким гарніром. Гарні вони з картопляним пюре, овочами і соліннями.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Білий хліб - 80 грам (кнопка)
  • Баклажан - 200 грам
  • Кріп - 10 грам
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
курячі котлети з баклажанами - фото крок 1
Куряче філе помийте. Білий хліб або булку залийте холодною водою і через 7-8 хвилин відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку філе і батон.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 3
Налийте рафінована соняшникова олія і підсмажте цибулю до прозорості.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 4
Потім викладіть смажену цибулю в миску з філе і батоном.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 5
Баклажан помийте, очистіть і наріжте кубиками. Викладіть в сковороду.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 6
Гасіть баклажани в сковороді 10 хвилин до м'якості.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 7
Баклажани пропустіть через м'ясорубку або збийте блендером, додайте в фарш.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 8
Кріп помийте, дрібно наріжте і додайте в миску з фаршем.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 9
Фарш посоліть за смаком і добре перемішайте до однорідної консистенції.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 10
Фарш виходить не густий, тому викладайте його столовою ложкою на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
курячі котлети з баклажанами - фото крок 11
Обсмажте котлети з обох боків до рум'яної скоринки. Подавайте з будь-яким гарніром або просто з шматочком свіжого хліба. Смачного!

Схожі рецепти