Курячі котлети з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети з баклажанами виходять дуже соковитими і ніжними! Їх склад звичайний, класичний, єдине, доданий тушкований баклажан. Саме він надає страві нові смакові відтінки.
Курячі котлети з баклажанами приготувати дуже просто і відносно швидко. Це корисне і смачне блюдо подавайте на обід або вечерю з будь-яким гарніром. Гарні вони з картопляним пюре, овочами і соліннями.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Білий хліб - 80 грам (кнопка)
- Баклажан - 200 грам
- Кріп - 10 грам
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка

Куряче філе помийте. Білий хліб або булку залийте холодною водою і через 7-8 хвилин відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку філе і батон.

Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.

Налийте рафінована соняшникова олія і підсмажте цибулю до прозорості.

Потім викладіть смажену цибулю в миску з філе і батоном.

Баклажан помийте, очистіть і наріжте кубиками. Викладіть в сковороду.

Гасіть баклажани в сковороді 10 хвилин до м'якості.

Баклажани пропустіть через м'ясорубку або збийте блендером, додайте в фарш.

Кріп помийте, дрібно наріжте і додайте в миску з фаршем.

Фарш посоліть за смаком і добре перемішайте до однорідної консистенції.

Фарш виходить не густий, тому викладайте його столовою ложкою на гарячу сковороду з соняшниковою олією.

Обсмажте котлети з обох боків до рум'яної скоринки. Подавайте з будь-яким гарніром або просто з шматочком свіжого хліба. Смачного!