Курочка «гуакамоле» (ласощі)
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва - справжній делікатес! І в основі найкорисніша і дієтична частина курки - куряча грудка. Блюдо соковите, ароматне, в хрустких скибочках смаженого бекону. Готується просто і швидко!
Це дуже смачне блюдо чудово підійде як для святкового столу, так і для щоденної трапези. Куряча грудка з начинкою з гуакамоле, загорнута в хрусткі скибочки бекону, - це справжній делікатес!
- Грудка куряча - 1 штука
- Бекон - 4 скибочки
- Авокадо - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Перецьь чилі - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Braai - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Авокадо почистіть і наріжте кубиком.

Додайте нарізаний помідор, цибуля і Kinzu.

Додайте лимонний сік, посоліть і розімніть вилкою.

Курячі грудки розрізати і злегка відбийте.

Додати сіль, поперчіть і викладіть з краю начинку.

Сверре ruletom, оберніть скибочками бекону.

Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!