Курка, запечена з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як швидко і просто приготувати курку, запечену з сиром. Рецепт дуже легкий, тому вийде у кожного. Приступаємо!
Ось так легко і просто можна приготувати курку, запечену з сиром в духовці. Блюдо прекрасно буде виглядати самостійно, або з гарніром з картоплі фрі або овочів.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Яєчні білки - 4 штуки
- Тертий сир чеддер - 150 грам
- Панірувальні сухарі - 150 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Рубана петрушка - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (для сирного соусу)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Курячий бульйон - 1 Склянка
- Чеддер - 100 грам
- Перець - За смаком
1
Для початку необхідно розігріти духовку до 200 градусів. В окремій ємності збиваємо яєчні білки, в окремій панірувальні сухарі і тертий чеддер.
2
Курячі грудки промиваємо під водою і нарізаємо на тонкі смужки. Занурюємо по черзі в яєчні білки, після в панірувальні сухарі з сиром. Розміщуємо готові курячі палички на деко, попередньо застелене пергаментом. Накриваємо курку зверху фольгою. Випікаємо в духовці протягом 25 хвилин, після додаємо вершкове масло і випікаємо ще 10 хвилин.
3
Готуємо сирний соус. Для нього буде потрібно змішати вершкове масло в сотейнику з борошном, ретельно перемішуючи. Додаємо курячий бульйон і ретельно перемішуємо, потім додаємо сир і спеції. Готуємо до тих пір, поки маса не загусне. Подавати готову курку рекомендується з сирним соусом. Курка, запечена з сиром готова, смачного!