Курка, запечена з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курки, запеченої з рисом, дуже простий, а ось результат - просто смакота. Дивимося і записуємо собі в куховарську книгу!
Будемо фарширувати цілу курку, тому беремо свіжу і домашню (в ідеалі, звичайно). Рису беремо 4 столових ложки з гіркою. Для приготування курки, запеченої з рисом також знадобиться трохи меду і вина. Якраз ці інгредієнти і стануть запорукою успіху неперевершеного аромату і смаку. Далі дивимося рецепт.
- Курка - 1 штука
- Рис відварний - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вино - 50 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Яйця відварні - 2 штуки

Готуємо начинку: відварений рис змішайте з обсмаженою цибулею і нарізаними яйцями вареними.

Курку помийте гарненько, сбризнете лимонним соком, сіль і poperčite.

Фаршируємо начинкою.

Кінці шкіри скріпіть зубочистками.

Натріть часничком.

Надішліть в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Через 20 хвилин налийте в деко склянку окропу, курку змастіть сумішшю вина і меду. Запікаємо до готовності, періодично поливаючи соком, що утворився.
Готову курку, запечену з рисом подаємо розрізаної. Смачного!
Готову курку, запечену з рисом подаємо розрізаної. Смачного!