Курка з картоплею і овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Завдяки рецептом курки з картоплею і овочами ви голодними не залишитеся! м'ясо курочки, запечене з картоплею, селерою та морквою - це ідеальний обід.
Для приготування курки з овочами можна взяти цілу тушку, але частинами вона краще пропечеться. Тому я беру або ніжки, або чверті (іноді крила). Зі спецій з курки добре поєднується коріандр, хміль-сунелі, а можна взяти просто приправу курячу. Майонез іноді зовсім не додаю, якщо сметана жирна.
- Курка - 2, 5 кілограма
 - Крем - 3 Ст. Ложки
 - Гірчичний - 2 Ст. Ложки
 - Картопля - 500 грам
 - Пастернак - 100 грам
 - Селера - 250 грам
 - Корінь петрушки - 100 грам
 - Морквина - 150 грам
 - Часник - 5 зубчиків
 - Майонез - 3 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 

Курку моєму і ділимо на частини.

Додаємо спеції, сметану і гірчицю, а також подрібнений часник. Залиште маринуватися хоча б на годину.

Овочі миємо, чистимо і ріжемо на середні шматочки. Картоплю, пастернак і селеру.

Кільцями можна нарізати моркву.

Також додайте спеції, часник і майонез.

Гарненько овочі перемішали. Взяли рукав - виклали овочі, а зверху - курку.
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько години (можна, можливо 80 хвилин).
Смачного!
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько години (можна, можливо 80 хвилин).
Смачного!