Курка з картоплею і овочами в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Блюдо соковите, дієтичне. Коли я готую курку в мультиварці, то ніколи не додаю зайвий жир. Курка пустить і сік, і жир в процесі приготування. Овочі сезонні і, звичайно, картопля!
Всі овочі і курка нарізаються шматочками і гасяться у власному соку з додаванням невеликої кількості води.
- Курка - 1 кілограм (підійде як ціла тушка, так і окремі м'ясні частини)
 - Картопля - 500 грам
 - Цибуля - 2 штуки
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Кабачок - 0, 5 штуки
 - Болгарський перець - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Прованські трави - За смаком
 - Вода - 100 мілілітрів
 

Приготуємо продукти. Курку і овочі вимити. Курку порубати на частини. Овочі очистити.

Поріжте кабачок кубиками. Болгарський перець смужками. Лук півкільцями. Часник слайсами.

Картопля і помідор поріжте часточками або великими шматочками.

Курку щедро посипте спеціями і сіллю.

Складіть всі інгредієнти шарами або перемішайте. Влийте трохи води. Додати сіль за смаком. Гасіть в режимі "плов" 45 хвилин.

Курка з картоплею і овочами в мультиварці готова.

Розкладіть по тарілочками і подайте гарячим. Приємного!