Курка по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Любіть експериментувати на кухні? Тоді вам обов'язково варто спробувати це традиційне блюдо вірменської кухні, адже його смак настільки чудовий, а аромат привабливий, що ніхто не встоїть.
Якщо хочете приготувати щось незвичайне, але при цьому смачне, що сподобається абсолютно всім, то вам варто обов'язково спробувати цей простий рецепт курки по-вірменськи. Ця страва дуже схоже на звичайну курку, яку ми досить часто запікаємо, але з неповторним смаком і ароматом властивим кавказької кухні. Воно буде відмінним прикрасою вашого святкового столу, і чудово урізноманітнює ваш повсякденний раціон. І взагалі я вважаю, що в житті все треба спробувати, так ось цей класичний рецепт курки по-вірменськи стане відмінним початком вашого знайомства з кухнями різних народів світу, а там ще стільки цікавого. Так що сміливо приступаємо до приготування, а мій рецепт вам в цьому допоможе.
- Курка - 1 штука
- Лаваш вірменський - 4 штуки
- Червоний солодкий перець - 1 штука (маленький )
- Гострий перець - 0, 5 штуки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Крем - 0, 5 склянки
- Maconi - 0, 5 склянки (натуральний йогурт)
- Вершкове масло - 50 грам(25 г. - змастити деко, 25 г. - в курку)
- Сир - 100 грам
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Перець червоний мелений - За смаком




