Курка по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже цікавий рецепт традиційної корейської кухні простий у приготуванні і з мінімальною кількістю інгредієнтів. Курочка виходить дуже ніжна, соковита, неймовірно смачна і красива.
Для мене цей класичний рецепт курки по-корейськи став справжнім відкриттям цього року, так як до цього часу я навіть і не підозрювала про такий варіант її приготування. І хоча всі необхідні продукти в принципі досить звичайні, але використання їх разом в одній страві для нашої людини може бути досить дивним. Так спочатку подумала і я, але все-таки вирішила спробувати і приготувала це заморське страва на вечерю. Скажу вам чесно, такого результату я не очікувала - курочка виходить настільки ніжна і при цьому з досить незвичайним смаком і просто тане в роті. А цукор упереміш з соєвим соусом дає дуже цікавий колір і присмак курочку. Загалом, блюдо може комусь, звичайно, здатися занадто солодким для м'яса, але спробувати його, безсумнівно, варто, до того ж його дуже легко зробити. І якщо всі необхідні інгредієнти у вас є, то приступайте до справи, а мій рецепт курки по-корейськи з фото допоможе вам в приготуванні.
- Гомілка куряча - 6 штук
- Соус соєвий темний - 50-60 мілілітрів
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки




