Креветки з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам незвичайний варіант, як приготувати креветки з макаронами. Чим же він незвичайний? У складі страви буде горілка. Здивовані? обов'язково спробуйте, це оригінально і дуже смачно.
Замість свіжих помідорів можна використовувати консервовані, але бажано не пюре, а цільні помідори, які треба буде нарізати.
Для оздоблення при подачі я зазвичай використовую петрушку або іншу подрібнену зелень.
- Феттучині - 340 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Часник - 4 зубчики
- Помідори - 2 штуки (м'які)
- Горілка - 30 мілілітрів
- Вершки жирні - 6 Ст. Ложок
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Креветки очищені - 450 грам
- Петрушка подрібнена - За смаком
- Сіль, перець - За смаком

Поставте варитися макарони по інструкції. У сотейнику на маслі обсмажте подрібнену цибулю, додайте трохи перцю. Додайте подрібнений часник і обсмажте.

Дуже дрібно поріжте томати, надішліть їх в сотейник разом з горілкою, вершками, цедрою лимона.

Коли соус закипів, через 5 хвилин додайте креветки. Приправити сіллю і poperčite.

З готових макаронів злийте воду і через 5 хвилин після креветок відправте їх в соус.