Ковбаски до пива
(покроковий рецепт з фото)
Так приємно ввечері відпочити з келихом пива, а з цим рецептом я покажу, як перетворити це в повноцінний м'ясної вечерю. Представляю вам рецепт смачних ковбасок з соусом.
Приготуйте ці апетитні ковбаски в домашніх умовах! Процес дуже простий: спочатку ковбаски відварюються, а потім обсмажуються на мангалі, грилі або звичайній сковорідці. Подавайте з соусами.
- Яловичі ковбаски - 500 грам
- Вода - 1 літр
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Для початку відваріть ковбаски в каструлі з підсоленою водою. Якщо вони були замороженими, не забудьте попередньо їх розморозити. Варіть близько 15 хвилин. За бажанням можете додати улюблені спеції.

Потім відварені ковбаски потрібно підсмажити. Зробити це можна на грилі або на звичайній сковорідці на олії. Обсмажте ковбаски з усіх боків до красивої рум'яної скоринки. При бажанні можете приправити їх за смаком. Готові ковбаски подавайте до столу гарячими. Вони добре поєднуються з різними соусами (особливо добре - з гострими), також можна подати до них салатик. Смачно!