Котлети з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю печериці. За їх аромат, сочную структуру, простоту і швидкість в приготуванні. Скрізь намагаюся їх додавати. Ось, зустрівся мені відмінний рецепт котлет з печерицями.
Хочу поділитися відмінним рецептом приготування котлет з печерицями. Додатково смаку надають їм ще й шматочки вареного яйця всередині. Відмінною особливістю цих котлеток є те, що готуються вони в духовці. Вам не потрібно стояти і смажити їх. Котлети виходять неймовірно соковитими і ароматними. Готуйте і пробуйте!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Яйця - 5 штук
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Відваріть 4 яйця. Очистіть їх і поріжте на чотири половинки уздовж.
2
Печериці порізати навпіл.
3
Подрібніть цибулю. У сотейнику на рослинному маслі обсмажте цибулю та печериці. Приправити сіллю і poperčite.
4
Змішайте фарш з обсмаженими цибулею, грибами і сирим яйцем.
5
Запечатайте в фарш часточки яєць і викладайте їх на деко.
6
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте котлети 40 хвилин.
7
Смачного!