Кляр на кефірі для риби
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачний кляр, прекрасно підходить для морепродуктів. На кефірі він має свій особливий смак, а крохмаль робить тісто хрустким.
Є кілька секретів приготування вдалого клярі, не має значення, з яких він продуктів. Головне - це різниця температур. Рідка основа повинна бути попередньо охолодженої. А масло, в якому будете смажити, досить гарячим. І тоді все вийде, хай щастить!
- Кефір - 200 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Приправа для риби - 0, 5 чайних ложки

Підготуємо продукти для клярі.

Холодний кефір змішуємо з борошном і крохмалем. Краще спочатку змішати борошно і крохмаль, а після ввести їх в кефір. Віночком намагаємося домогтися однорідного стану.

Додаємо сіль і приправу до риби. Перемішуємо - і кляр готовий. Консистенція готового клярі повинна бути щільною, щоб не стікати по рибі.