Картопля з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще і звичніше картоплі в будній день? Вона підійде як гарнір для багатьох страв. Цей варіант, наприклад, ідеально доповнить печену курку і смажене м'ясо. Тільки спробуйте!
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати картоплю з томатною пастою. Аромат і смак виходять приголомшливими: злегка кислими і пряними. На ваш смак варіюйте кількість приправ і пасти. Блюдо може стати повноцінним і без м'яса, якщо не хочете сильно наїдатися. А ще сюди відмінно підійде базилік.
- Картопля - 3 кілограма
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
- Приправа для картоплі - За смаком
- Вода - 0, 5 L

1. Дістаньте необхідні продукти.

2. Потім картопля почистіть і наріжте брусками.

3. Потім викладіть картоплю в розігріту олію на сковороду. Додайте приправу і сіль.

4. У цей час зробіть соус. Дрібно наріжте часник.

5. Далі перемішайте його з томатною пастою і перцем.

6. Коли картопля майже буде готовий, влийте до нього соус, а також влийте воду.

7. Блюдо перемішайте і готуйте ще 5 хвилин. Смачного!