Кабачки з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити кабачки з сосисками! Виходить відмінна природа, яку я зазвичай беру з собою на пікніки. Але і вдома вона не менш смачна. Та ще й подача яка гарна!
Хочу сказати, що цей чудовий рецепт приготування кабачків з сосисками з'явився у мене випадково. Я хотіла готувати практично повний аналог цим рецептом, але з куркою. А виявилося, що до терміну готування вона не встигла розморозитися! Довелося терміново шукати заміну. І я вам скажу, такий простий рецепт кабачків з сосисками мені сподобався навіть більше за оригінал! Так що рекомендую і вам ознайомитися!
- Кабачки - 1 кілограм
- Сосиски - 250 грам
- Сир твердий - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком

1. Кабачки (якщо старі) очищаємо від шкірки. Ложечкою виколупуємо сердцевінку, але не викидаємо, а складаємо відразу в чашу блендера. Утворені човники натираємо сіллю і перцем. Викладаємо на деко.

2. Те, що залишилося від кабачків після вирізання, - збиваємо в блендері разом із зеленню, спеціями і яйцем. Я ще додала трохи сметани, там вже головне від густоти отриманого соусу відштовхуватися.

3. Сосиски нарізаємо довільно, і викладаємо в наші кабачкові "човники" . Заливаємо зверху отриманим соусом, і посипаємо тертим сиром.

4. Запікаємо в духовці 30-40 хвилин, в залежності від того, наскільки ваші кабачки молоді. Самі молоденькі кабачки і зовсім через 15 хвилин будуть готові!