Kabachki грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Кожен раз, коли я готую кабачки, я експериментую. Цей овоч - універсальний, оскільки з нього можна приготувати безліч страв. Сьогодні готуємо кабачки по-грузинськи в домашніх умовах.
Я завжди готую кабачки по-грузинськи в домашніх умовах і мої домашні кожен раз захоплюються їх смаком. Ось вирішила поділитися рецептом і з вами.
- Кабачок - 8 штук
- Оливкова олія - 0, 5 L
- Часник - 3 штуки
- Болгарський перець - 6 штук
- Гіркий перець - За смаком
- Оцет - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
1. Для цього люду можна використовувати будь-який сорт кабачків. Я зазвичай беру овоч середнього розміру.
2. Нарізаємо кабачок кубиками також невеликого розміру. Враховуйте, що під час смаження він втрачає в розмірі і вазі.
3. Тепер обсмажуємо кабачок на рослинному маслі або оливковій. За смаком перчимо і солимо.
4. Тепер черга заправки: перекручуємо болгарський і гіркий перець, додаємо часник. При необхідності перекручуємо кілька разів.
5. Тепер викладаємо наші кабачки в заправку і протушіваем несоклько хвилин. Потім викладаємо їх в банки і стерилізуємо хвилин 5. Закочує і відправляємо в комору.