Kabachki в Єгипті
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, але в той же час простий рецепт кабачків по-єгипетськи вас підкорить своїм неймовірно красивим зовнішнім виглядом. А вже аромат-то який! За рахунок додавання рису і курки ви отримуєте відразу всі!
Такий рецепт приготування кабачків по-єгипетськи, побачити, як, дуже навіть простий, так що ні за яким рідкісним інгредієнтом в магазин бігти не доведеться. Обов'язково спробуйте і ви блюдо з кабачків по-єгипетськи, отримаєте відразу і гарнір, і закуску, і гаряче блюдо.
- Мал - 300 грам
- Кабачки - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Курка - 800 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Курку відварюємо до напівготовності в підсоленій воді, а потім обсмажуємо на рослинному маслі або запікаємо в духовці. Бульйон НЕ виливаємо.
2. Овочі ріжемо середніми шматочками і на рослинному маслі обсмажуємо 5 хвилин. Можна це робити в тій же сковороді, де смажилася курка.
3. На змащене маслом деко викладаємо спочатку обсмажену курку, наверх - шар овочів.
4. Додамо добре промиті пропарений довгий рис, заливаємо курячим бульйоном.
5. Тушкуємо приблизно 40 хвилин, поки рис не звариться, а вода вся не випарується. Готово!