Хрусткі баклажани
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже цікавою закуски з баклажанів. Вони виходять ніжними і м'яким всередині, а зверху з хрусткою скоринкою з сухариків. Фантастично смачно!
Використання харчових дріжджів в рецепті опціонально. Найсмачніше їсти баклажани відразу ж після обсмажування, ще теплими. А детальніше, як приготувати хрусткі баклажани, я розповім нижче.
- Баклажан - 1 штука
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1/2 Ст. Ложки
- Часник гранульований - 1/3 чайних ложки
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Соеве молоко - 1/2 склянки
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1 Склянка (для смаження )

Підготуйте всі інгредієнти.

Очистіть баклажан від шкірки, потім наріжте на великі скибочки.

Замочіть баклажан в солоній воді на 15-20 хвилин.

Змішайте крохмаль, борошно, харчові дріжджі і часник.

Відіжміть баклажан і обваляйте їх в суміші з борошна і крохмалю.

Потім занурте кожен шматочок в соєве молоко і обваляйте в панірувальних сухарях.

На середньому вогні розігрійте каструлю з маслом. Обсмажте баклажани 3-4 хвилини, потім перекладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло.

Хрусткі баклажани готові, смачного!