Гарбуз в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную ще один варіант приготування гарбуза - в листковому тісті. Виходять дуже гарні і смачні конвертики. Сподіваюся, що варіант, як приготувати гарбуз в листковому тісті, ви отримаєте задоволення!
Я бачила на цьому сайті рецепт гарбуза в пісочному тісті, однак чомусь не виявила куди більш популярного способу приготування гарбуза - в листковому тісті. Це набагато простіше, але не можна сказати, що гірше у смакову отношении. Як на мене, це відмінний буденний рецепт для гарбузового сезону. Хай щастить!
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка(rafinirovannoe)
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 3 чайних ложки
- Гарбуз - 250 грам
- Куряче яйце - 1 штука

Розморожуємо тісто при кімнатній температурі.

Гарбуз моєму, очищаємо, нарізаємо на невеликі пластинки і запікаємо на деку, змащеному рослинним маслом (приблизно 15 хвилин при 180 градусах).

Тісто рівномірно розгортаємо і розрізаємо на рівні квадратики. Змащуємо їх збитим яйцем.

Викладаємо в центр кожного квадратика трохи гарбузової начинки, посипаємо його корицею і чайною ложкою цукру.

Загортаємо наші пиріжки найпростішим способом - у вигляді конвертика.

Конвертики викладаємо на деко, застелений пергаментом. Змащуємо верх кожного збитим яйцем. Випікаємо в розігрітій духовці до 180 градусах 25-30 хвилин (до легкого рум'янцю).

Приємного чаювання!