Червона квасоля з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування червоної квасолі з рисом і ковбасою. Швидкий в приготуванні рецепт сніданку (або закуску).
Кількість порцій: 2-3
- Гаряча вода - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Копчена ковбаса - 400 грам
- Банка червоної квасолі - 1 штука
- Приправи - - За смаком
Засипте рис в каструлю.
Наливати 2 склянки води і додайте 1 ç.l. Солі. Поставте на плиту, включите сильний вогонь. Як тільки вода закипить, поставте вогонь на мінімум, накрийте кришкою і готуйте 15 хвилин.
Поріжте тонко ковбасу.
У сковороду з широкими краями додайте 2-3 ст.Л. Оливкового масла і розжарити на середньому вогні.
Закиньте ковбасу в сковорідку і додайте приправи. Зрідка помішуйте. Готуйте протягом 7 хвилин, обсмажуючи ковбасу з обох сторін.
Злийте воду з квасолі і додайте до ковбаси. Гарненько перемішайте. Готуйте ще кілька хвилин, що б квасоля розігрілася.
Ваш рис вже повинен бути готовий. Розкладіть рис по тарілках і зверху покладіть ковбасу з квасолею. Просто, но со вкусом. Смачного.