Зелена квасоля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Всім щасливим власницям мультіварок пропоную випробувати цей рецепт - квасоля виходить дуже ніжна, хрустка, а сил і часу витрачається по мінімуму!
Безсумнівна перевага цієї страви - подавати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Так що рецепт приготування зеленої квасолі в мультиварці актуальний і в зиязикай, і в літній час. Я подаю зелену квасолю в мультиварці на гарнір, проте можна сміливо подавати її і як головне овочеве, якщо ви звичайно можете собі уявити повноцінний прийом їжі без м'яса
Як приготувати зелену квасолю в мультиварці:
1. Квасоля помити, зрізати кінчики у кожного стручка, обсушити на рушник.
2. Всі інші овочі вимити і очистити.
3. Цибулю нарізати півкільцями, морква - соломкою, перець також.
4. Включити мультиварку на режим "жарка" . У контейнер налити оливкову олію і обсмажити цибулю з морквою, потім додати перець і квасоля. Перемішати.
5. Видавити сік лимона, посолити, поперчити, закрити і готувати на режимі "гасіння" хвилин 25-30.
6. По закінченню цього часу у вас вийде чудовий гарнір - легкий і поживний одночасно. А вегетаріанці можуть їсти таку квасолю в якості основного блюда!
7. Перед подачею на стіл заправте її подрібненим часником - вийде дуже смачно!
- Квасоля зелена - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
Як приготувати зелену квасолю в мультиварці:
1. Квасоля помити, зрізати кінчики у кожного стручка, обсушити на рушник.
2. Всі інші овочі вимити і очистити.
3. Цибулю нарізати півкільцями, морква - соломкою, перець також.
4. Включити мультиварку на режим "жарка" . У контейнер налити оливкову олію і обсмажити цибулю з морквою, потім додати перець і квасоля. Перемішати.
5. Видавити сік лимона, посолити, поперчити, закрити і готувати на режимі "гасіння" хвилин 25-30.
6. По закінченню цього часу у вас вийде чудовий гарнір - легкий і поживний одночасно. А вегетаріанці можуть їсти таку квасолю в якості основного блюда!
7. Перед подачею на стіл заправте її подрібненим часником - вийде дуже смачно!