Рецепт Зелена квасоля в мультиварці фото

Зелена квасоля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, Корисний обід
Гарніри

Всім щасливим власницям мультіварок пропоную випробувати цей рецепт - квасоля виходить дуже ніжна, хрустка, а сил і часу витрачається по мінімуму!

Безсумнівна перевага цієї страви - подавати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Так що рецепт приготування зеленої квасолі в мультиварці актуальний і в зиязикай, і в літній час. Я подаю зелену квасолю в мультиварці на гарнір, проте можна сміливо подавати її і як головне овочеве, якщо ви звичайно можете собі уявити повноцінний прийом їжі без м'яса

Як приготувати зелену квасолю в мультиварці:

1. Квасоля помити, зрізати кінчики у кожного стручка, обсушити на рушник.

2. Всі інші овочі вимити і очистити.

3. Цибулю нарізати півкільцями, морква - соломкою, перець також.

4. Включити мультиварку на режим "жарка" . У контейнер налити оливкову олію і обсмажити цибулю з морквою, потім додати перець і квасоля. Перемішати.

5. Видавити сік лимона, посолити, поперчити, закрити і готувати на режимі "гасіння" хвилин 25-30.

6. По закінченню цього часу у вас вийде чудовий гарнір - легкий і поживний одночасно. А вегетаріанці можуть їсти таку квасолю в якості основного блюда!

7. Перед подачею на стіл заправте її подрібненим часником - вийде дуже смачно!


  • Квасоля зелена - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
Безсумнівна перевага цієї страви - подавати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Так що рецепт приготування зеленої квасолі в мультиварці актуальний і в зиязикай, і в літній час. Я подаю зелену квасолю в мультиварці на гарнір, проте можна сміливо подавати її і як головне овочеве, якщо ви звичайно можете собі уявити повноцінний прийом їжі без м'яса

Як приготувати зелену квасолю в мультиварці:

1. Квасоля помити, зрізати кінчики у кожного стручка, обсушити на рушник.

2. Всі інші овочі вимити і очистити.

3. Цибулю нарізати півкільцями, морква - соломкою, перець також.

4. Включити мультиварку на режим "жарка" . У контейнер налити оливкову олію і обсмажити цибулю з морквою, потім додати перець і квасоля. Перемішати.

5. Видавити сік лимона, посолити, поперчити, закрити і готувати на режимі "гасіння" хвилин 25-30.

6. По закінченню цього часу у вас вийде чудовий гарнір - легкий і поживний одночасно. А вегетаріанці можуть їсти таку квасолю в якості основного блюда!

7. Перед подачею на стіл заправте її подрібненим часником - вийде дуже смачно!

Схожі рецепти