Запіканка з кабачків в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачок - овоч досить універсальний, поєднувати його можна з найрізноманітнішими добавками - м'ясом, птахом, іншими овочами, спеціями і різними соусами. Запіканка може бути дієтичної і ситної.
Запіканку з кабачків в мікрохвильовці робити краще з молодих кабачків. У запіканки легка солодкуватий, м'який і приємний смак. Рецепт цієї запіканки моя знайома привезла з Італії, де рецепт цієї запіканки відома в кожній родині. Подавайте запіканку з кабачків зі сметаною або білим соусом. Вона може бути гарніром до м'яса. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачок - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 150 грам
- Цукор - 25 грам
- Сухі трави - За смаком

Кабачки нарізати на тертці.

Приберіть зайву вологу з кабачків серветкою.

Цибулю порізати півкільцями.

Яйця збити з сіллю і цукром.

Влити половину молока і всипати борошно.

Влити молоко, повинна вийти консистенція млинцевого тесту.

Кабачки залити тестом і укласти цибулю.

Запіканку посипте травою і сіллю.

Випікати в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин.

Запіканку можна пекти в мікрохвильовці, при 1000 vattakh 30 хвилин, а потім потримати в печі ще 10 хвилин. Верх запіканки потрібно прикрити, щоб він не підсох.