Запіканка з брокколі з салямі
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, звичайна запіканка може вас здивувати. Тільки за основу потрібно взяти незвичайні інгредієнти. Ще змінити форму для подачі. Тоді страва буде зовсім не впізнати. Так вийшло в цьому рецепті.
Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати запіканку з брокколі з салямі. Поєднання здається дивним, але насправді продукти контрастують і тому виходить смачно. Блюдо зробимо в міні-формочках, так буде зручніше є. Обов'язково замішані заливку і додамо сир, тоді вийде потрібна текстура.
- Брокколі - 800 грам
- Rikotta - 130 грам
- Напівтвердий сир - 80 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Салямі - 6 скибочок
- Манна мука - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка

Брокколі розберіть на суцвіття і приготуйте на пару протягом 10 хвилин.

Потім овоч розімніть вилкою в пюре.

Додайте рикотту. Влийте суміш з молока, солі, яйця, tёrtogo пармезан і горіх muskatnogo. Все перемішайте.

Потім візьміть 8 формочок для випічки. Кожну змастіть маслом і присипте борошном.

Наріжте салямі довгими шматочками. Розкладіть їх по формі хрест на хрест на дні і з боків.

У центр викладіть броколі і напівтвердий сир кубиками.

Укрийте порції ще шматочками салямі.

Випікайте блюдо 30 хвилин при 200 градусах в духовці. Запіканка готова! Смачного!