Запіканка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів таких собі домашніх варіацій пирогів - запіканок, я пораджу спробувати цей простий рецепт запіканки на сковороді з картоплі, сиру і оливок. Шалено смачно, та ще й швидко!
Таку запіканку на сковороді в домашніх умовах у мене вдома прозивають "величезним деруни" . А ось як на мене, - то неважливо, як називають, важливо, як їдять! А уплітає така запіканка за обидві щоки, не сумнівайтеся! Так що ось вам цікавий новий рецепт приготування запіканки на сковороді, сподіваюся, вам сподобається. Хай щастить!
- Картопля - 700 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Оливки без кісточок - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

1. Картопля чистим, моєму, обсушуємо. Натираємо на дрібній тертці, солимо, перчим, перемішуємо. Половину відразу викладаємо на сковороду з маслом.

2. Сир теж трьом на тертці. Посипаємо картопляну масу зверху. Оливки подрібнюємо і теж викладемо в один шар.

3. Можна поверх сиру додати приправ, спецій, солі і перцю за смаком. Потім - залишок картопляної маси.

4. Трохи утрамбуем запіканку руками, і десять хвилин на середньому вогні смажимо. Потім поливаємо ще однією ложкою олії і перевертаємо. Смажимо стільки ж. Готово!