Закачування огірків в літрові банки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже зручно закочувати що-небудь для невеликої сім'ї в маленькі баночки. Це не так небезпечно, як піднімати важкі сулії, і не пропадуть відкриті огірочки.
Огірки потрібно вимити. Підготуйте спеції. Заливка banochki. Простерилизуйте банки і закатати. Все дуже просто, хай щастить!
- Огірки - 500-600 грам (скільки увійде в банку)
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - За смаком (можна і зовсім не додавати)
- Лавровий лист - 1 штука
- Лист хрону - 1 штука
- Лист смородини - 2-3 штук
- Лист вишні - 1-2 штук
- Кріп парасольки - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Оцет 9% -ний - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - За смаком (скільки увійде)

Приготуємо необхідні інгредієнти.

Стерилізуємо кришки і банки. Огірки миємо і відрізаємо попки.

Ріжемо часник і перець чилі.

На дно баночки кладемо листочки, перець, часник.

Огірки складаємо в банки щільно. Насипаємо сіль і цукор.

Заливаємо окропом.

Ставимо в киплячу воду стерилизоваться банки на 5 хвилин з моменту закипання. Потім наливаємо оцет і закочує банку. Перевертаємо до повного охолодження.