Закачування огірків в банки
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити закачування огірків в банки в домашніх умовах. Рекомендую спробувати (якщо ви ще не пробували) робити заготовки на зиму. Це насправді простіше, ніж може здатися! раджу!
Розповім, як приготувати закачування огірків в банки. Взагалі зробити це досить легко, і я впевнена, що вам сподобається така закуска. Огірки виходять ніжними на смак, але в той же час досить хрусткими. Само собою, мариновані огірочки бувають і більш хрусткими, але ж зате смак багатший саме у таких солоних огірків. Спробуйте!
- Огірки - 5 кілограм
- Парасольки кропу - 5 штук
- Листя хрону - 8 штук
- Листя смородини - 20 штук
- Лист лавровий - 8 штук
- Часник - 10 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Сіль - 2 Ст. Ложки (розрахунок робіть самі: треба 2 ст.Л. На літр води)

1. Огірки помиємо, На щастя термін нирки. Заливаємо розсолом, для цього просто розведіть сіль у воді. Нехай під гнітом стоять 2 дня. Далі розкладаємо їх по стерильним банкам, перекладаючи листям і зубчиками часнику. Спеції начебто перцю або паприки додавайте до смаку.

2. Розсіл, в якому були огірки, закип'ятити і розіллємо по банкам.

3. Тепер огірочки закриваємо кришками на зиму.

4. Поки банку повністю не охолоне, зберігаємо її в перевернутому вигляді в ковдрі. Потім переставимо в підвал або льох. Готово!