Яйця в Scottish
(покроковий рецепт з фото)
Яйця в Scottish - просте в приготуванні і дуже ситне блюдо. Воно відмінно підходить для післяобідньої закуски, святкового столу, фуршету або пікніка. Одного яйця вистачає на одну людину.
Яйця в Scottish - просте в приготуванні і дуже ситне блюдо. Фарш для нього ви можете використовувати будь-який, включаючи фарш, витягнутий зі свіжих ковбасок. Такий фарш вже буває зі спеціями, тому додатково їх додавати не потрібно. Смачного!
- Яйця варені - 6 штук
- М'ясний фарш - 500 грам
- Яйця свіжі - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Масло рослинне - 1 Склянка (в разі, якщо будете смажити на плиті, а не в духовці)
- Спеції для м'яса - За смаком
- Сіль, перець - За смаком

1. В одну миску всипте панірувальні сухарі. У другій м'ясний фарш змішайте зі спеціями. У третій збийте віночком свіжі яйця.

2. На плоскій тарілці фарш розрівняйте, утворивши свого роду невеликий "млинець", в який заверне варене яйце.

3. Варені яйця очистіть.

4. Очищене яйце викладіть в центр "млинчика" з фаршу і заліпити фаршем.

5. Яйце в фарші умочіть у збите яйце.

6. Яйце в фарші можна запікати в духовці або піч в гарячому рослинному маслі. Якщо ви будете смажити яйце в маслі, то гарненько розігрійте масло, вкладіть туди яйце і смажте протягом 10 хвилин.

7. У духовці ж яйця по-шотландськи запекабтся при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

8. Яйця по-шотландськи можна подавати гарячими або холодними. Перед подачею наріжте. Смачного!